Microsoft Lync
Perfect samenwerken op afstand

Met Microsoft Lync werken al uw medewerkers samen alsof ze aan hetzelfde bureau zitten. Snel overleggen via telefoon of chat, bestanden delen, samenwerken in een specifieke applicatie, ... met één klik verbindt Microsoft Lync al uw medewerkers met elkaar. Waar ze ook zijn. En gelijk op welke computer ze werken.

Microsoft Lync toont de status en locatie van uw medewerkers, integreert telefonie en chat, en maakt bestandsdeling kinderspel. Bovendien leert iedereen er gemakkelijk en snel mee werken.

Met Microsoft Lync wordt samenwerken op afstand eindelijk wél efficiënt.

Zij kozen reeds voor Microsoft Lync in samenwerking met Nextel: K.U.Leuven, Gemeente Zwevegem, Deloitte, Ometa, DDB, Dredging International, ... Lees meer.

Nextel levert end-to-end oplossingen:

 


Microsoft Lync verbetert uw communicatie op 10 punten:

1. U belt, chat en stuurt bestanden met één programma. 6. U mist nooit meer een gesprek. Of een chatbericht.


2. U vindt de juiste gegevens van de juiste contactpersoon in een handomdraai.

7. U vergadert zonder beperking. Ook externe personen kunnen via web toegang deelnemen en genieten van volledige audio en video functionaliteit.


3. U communiceert direct vanuit Outlook, Office en Sharepoint. 8. U krijgt updates van collega’s via de activiteitsfeed.


4. U legt moeiteloos verbindingen met contactpersonen buiten uw bedrijf. 9. U behoudt overzicht over uw communicatie.


5. U geeft meteen relevante informatie met uw foto, locatie en statusbericht. 10. U organiseert effectieve vergaderingen, inclusief multi streaming HD video.
   

End-to-end oplossingen met Nextel

 • Microsoft Lync maakt nieuwe manieren van interactie mogelijk.
  Flexibiliteit in arbeidstijd en werkomgeving vergt immers een nieuwe manier van communiceren en samenwerken om naast een betere balans werk-privé, ook meer efficiënt en productief te zijn.
 
 • Nextel-Migratie strategie
  U migreert op uw eigen tempo van uw huidige telecominfrastructuur naar de Microsoft Lync omgeving binnen uw bestaande IT-infrastructuur. Nextel hanteert hierbij een migratiestrategie die tegemoet komt aan uw specifieke behoeften.
  Architectuur van een Microsoft Lync omgeving


 
 • Nextel-Expertise
  Nextel beschikt over de vereiste kennis om uw Microsoft Lync project succesvol te realiseren en heeft zowel de telefonie- als de IT-expertise in huis. Als Microsoft Partner beschikt Nextel over de deskundigheid voor de integratie met Exchange, Active Directory, SQL , CRM, enz. Daarnaast is Nextel ook expert op het gebied van gateways voor SIP/ISDN koppelingen naar PBX en operatornetwerken.

 Microsoft Gold Partner  MS Lync  Audiocodes  

 

 
 • Nextel-Diensten Portfolio
  Ook na de implementatie kan u bij Nextel terecht voor een compleet portfolio aan diensten op maat zoals opleidingen, consultancy, onderhoudscontract op uw telefonie- en data infrastructuur, evenals op uw Microsoft Lync omgeving, enz.
 

 


  
    

 
Contacteer ons