Thuiswerken. Is uw organisatie er klaar voor?


Thuiswerken wordt alsmaar populairder. In vijf jaar tijd is het aantal thuiswerkers in ons land met ruim 20 procent gestegen, zo blijkt uit cijfers van de FOD Economie.

In 2015 waren er in ons land 595.000 loontrekkenden die soms of meestal thuiswerkten, leerkrachten niet meegerekend, op een totaal van 3.723.000. Een stijging met 21 procent in vergelijking met vijf jaar eerder.

Toch is er op vlak van techniek nog heel wat ruimte voor verbetering: trage verbindingen, overdreven dataverbruik om bestanden op te vragen en online te bewerken, ... Daarnaast is het vaak een dure en complexe aangelegenheid om uw IT-infrastructuur aan te passen aan het mobiel werken.

 

Daar komt nu verandering in met Nextel Smart Connection, gebaseerd op het populaire Awingu, waarmee al uw medewerkers snel, veilig en mobiel kunnen werken… zonder grote investeringen!

Wat kan Nextel Smart Connection voor u betekenen?

  • Mobiel werken met bestaande IT-infrastructuur

    Extra software op de centrale server, een internetconnectie en uw collega's kunnen onmiddellijk aan de slag.

  • Betaalbaar voor kleine én grote organisaties

    U kan kiezen voor een oplossing in de private cloud van Nextel en u betaalt slechts per gebruiker. Of u laat Nextel Smart Connection installeren op uw eigen servers. Ook dat kan!

  • 100% veilig en volledige controle over uw documentbeheer

    Nextel Smart Connection vraagt enkel logingegevens en uw beheerder kiest welke documenten en toepassingen toegankelijk zijn. Documenten verlaten dus nooit de server.

Interesse? In volgende blogpost komt u er alles over te weten.
Meer gedetailleerde informatie? Bekijk onze leaflet.

Eindelijk écht mobiel werken?

En dit zonder torenhoge 4G-facturen?

Probeer Nextel Smart Connection vandaag.