Als partner voor uw communicatieoplossing is het onze missie om uw organisatie, dankzij technologie, een voorsprong te geven. U gebruikt een Unify telecommunicatiesysteem en dat is goed nieuws want in Q3 2017 heeft Unify een nieuwe softrelease uitgebracht voor uw centrale. We zetten graag voor u even de belangrijkste nieuwigheden en de voordelen hiervan op een rijtje.

 
 
1. Nieuwe integraties tussen uw Unify platform en Microsoft
 
 
 

Denk hierbij aan een mogelijke integratie tussen MS Skype for Business en verbeterde koppelingen met MS Exchange.

 
 

Uw voordeel?
Bent u reeds in het bezit van een Skype for Business omgeving? Dan kan uw systeem nu gekoppeld worden aan uw bestaand Unify platform. Op die manier bent u zeker dat u het beste van uw 2 platformen kan samenvoegen tot 1 centraal communicatieplatform.

 
 
2. Verbeterde beveiliging van uw platform
 
 
 

Dit door updates van het TLS encryptie protocol en verscherpte paswoord beveiliging voor uw beheersplatform.

 
 

Uw voordeel?

Bescherm de infrastructuur van uw business en geef hackers geen kans om uw communicatiestroom onderuit te halen.

 
 
 
Gratis upgrade?
 

Beschikt u over een geldend Unify SSP contract? Dan kan u nu een gratis upgrade aanvragen. Stuur hiervoor een mailtje naar uw vaste contactpersoon.

 
 
 
3. Ondersteuning van nieuwe operating systems
 
 
 

Waaronder Microsoft Hyper V voor Windows 2016 Server en Apple Mac OS Sierra voor MyPortal Smart en MyPortal for Desktop

 
 

Uw voordeel?

De technologie evolueert snel en zo ook bij uw andere IT partners. Unify volgt steeds deze evoluties en zorgt ervoor dat de gekende betrouwbare koppelingen tot stand komen en blijven.

 
 
4. Toevoeging van uw systeeminformatie...
 
 
 

...op het Webbased Management platform. Zoals informatie over uw lopende software support, aandachtspunten voor wachtwoord beveiliging, …

 
 

Uw voordeel?

Uw Unify oplossing heeft veel nuttige informatie aan boord, maar soms heel verspreid. U kan nu op eenvoudige wijze alles terugvinden op de log-in pagina van uw webbased management platform. Zo bent u steeds op de hoogte van security tips of de resterende looptijd van uw Software Support, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Hongerig naar meer technische informatie?