Virtual Reception: minder personeelskosten en toch altijd een professioneel onthaal

Wanneer uw bedrijf bezoekers over de vloer krijgt, wilt u hen correct en professioneel onthalen. Dit is immers de eerste kennismaking en het visitekaartje van uw bedrijf. Onze Virtual Reception garandeert, ook na de werkuren, een toponthaal zonder dat u daar een collega moet voor vrij maken. Bezoekers bellen via het touchscreen naar hun contactpersoon die hen persoonlijk verwelkomt. Eenvoudig, professioneel en efficiënt.

Uw voordelen

  • Verhoogde efficiëntie van uw onthaalmedewerkers
  • Altijd een onthaal van topkwaliteit (ook na de werkuren)
  • Eenvoudig in gebruik door de intuïtieve navigatie via touchscreen
  • Eenvoudig in beheer dankzij een gebruiksvriendelijke webinterface
camerabewaking analyse

Topkwaliteit 

Met de Virtual Reception beschikt u over een oplossing die voldoet aan de hoogste standaarden: een robuuste zuil die perfect 24/7 kan draaien, plus een hoogwaardig en modern touchscreen, zodat u bij uw bezoekers meteen een zeer professionele indruk maakt. 

netwerk integration software

Uw bezoeker in beeld 

Uw bezoeker belt via de Virtual Reception onmiddellijk zijn recht­streekse contactpersoon. Zodra uw bezoeker op een contactpersoon duwt, rinkelt de telefoon op zijn of haar bureau en komt de bezoeker zelfs meteen in beeld. Nog geen video-telefoons binnen uw bedrijf? Geen probleem. U kan ook perfect met uw pc of laptop via de webin­terface zien wie er voor de deur staat. 

stadsbewaking

Presenteer uw bedrijf 

Terwijl uw bezoeker wacht, kunt u hem trakteren op een presentatie van uw bedrijf via het scherm van de Virtual Reception. Zo kunt u nieuwe producten of diensten in de verf zetten, aandacht vestigen op een actie, of uw onderneming voorstel­len. 

camerabewaking analyse

Koppeling met automatische deur 

Wilt u uw onthaal nog meer automatiseren? Dat kan. Dan maakt u van uw Virtual Reception ook een parlofoon die uw deur op afstand kan openen. Bijzonder nuttig bijvoorbeeld om een hersteller binnen te laten in een gebouw waar niemand is. 

Meer weten over Virtual Reception?

Case studies

Lunch Garden

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners