Mobiele software als middel voor Digitale Transformatie

Alle vormen van een Digitale Transformatie betekenen een fundamentele verandering in elke organisatie. De strategie en het business model van de organisatie zal moeten worden aangepast. De mensen, niet de technologie, zijn de belangrijkste elementen in deze Digitale Transformatie. De technologie als middel, niet als doel, staat hierbij centraal. 

Uw voordelen

De mobiele software oplossingen van Nextel zijn speciaal ontwikkeld als middel om de correcte data en informatie te verkrijgen ter ondersteuning en verbetering van uw bedrijfsprocessen. Een professionele applicatie gebruikmakende van de meest recente technologie kan veel voordelen bieden voor uw bedrijf:

  • Snel & efficiënt uw gegevens ter plekke verwerken
  • Onmiddellijke integratie met uw huidige bedrijfsapplicatie
  • Correcte rapportering en data analyse mogelijkheden
  • Minder administratie, dus minder kans op fouten
  • Snellere facturatie van uw services
  • Hogere klanttevredenheid door optimale dienstverlening

Onze oplossingen:

Field Service

Elke organisatie die beschikt over een specifiek service team heeft als doelstelling om hun klanten snel te helpen, klant tevredenheid te verhogen en dit alles tegen een zo laag mogelijk kostprijs.

Meer informatie


Field Sales

Snel bestellingen registreren, productpresentaties en catalogus doorlopen, beschikken over een up-to-date 360° klantoverzicht is een wens van elke sales team. Het gebruik van een mobiele sales oplossing zorgt ervoor dat verkopers beter kunnen communiceren en zich kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: meer verkopen en minder administratie.

Meer informatie


Field Inspections

Installaties, containers en materialen moeten steeds in perfecte staat zijn zodat de operationele werking niet in het gedrang komt. Om deze operationele werking optimaal te garanderen moeten er voortdurend en tijdig inspecties worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat deze controles voldoen aan de gewenste kwaliteitseisen en gebeuren volgens de vastgelegde procedures.

Meer informatie


Mobile Device Management Software

Mobile Device Management (MDM) verwijst naar elke routine of hulpmiddel die bedoeld zijn om applicaties, gegevens en configuratie-instellingen naar apparaten te sturen die draadloos kunnen communiceren (zoals laptops, mobiele telefoons en PDA’s).

Meer informatie


 

Hard & Software

U ziet de bomen door het bos niet meer? Nextel kan u merkonafhankelijk adviseren. Wij zoeken voor u de beste oplossingen binnen het assortiment van alle A-merken. Op deze manier weet u dat de oplossing zal werken binnen uw organisatie.

Meer informatie