Welkom bij Nextel!


Vanaf 1 mei 2017 fusioneren Mobile Access en Nextel
zich officieel onder het ondernemingsnummer van Nextel. Alle 38 medewerkers stappen mee over, waardoor de continuïteit inzake producten, oplossingen en services verzekerd blijft.

Mobile Access, krachtig op vlak van innovatieve IT-producten, diensten en oplossingen zullen Nextel als ICT-integrator hiermee versterken om u als klant nog meer voorsprong te kunnen geven

Wat mag u van de IT Solutions afdeling verwachten?

Nextel IT Solutions: de betrouwbare partner die uw business vooruithelpt!

De opportuniteiten die de digitale transformatie met zich meebrengen zijn enorm! U wil uw business ten volle de vruchten laten plukken van een performante, betrouwbare en creatieve ICT afdeling. En tegelijk zijn ICT resources en expertises een schaars goed. Dat is waar Nextel kan helpen. Door oplossingen en services te bieden waar uw ICT afdeling niet de expertise, ruimte of focus op kan hebben. We werken hierin met u samen. Het empoweren zorgt ervoor dat u - op een economisch verantwoorde manier - de dienstverlening naar uw klanten verhoogt. En tevens brengt u goede ideeën binnen uw organisatie, wat uw autoriteit en reputatie als ICT afdeling versterkt. 

  • Trusted Partner  

U vertrouwt ons uw meest kostbare gegevens van uw business toe. Dat nemen we dan ook ter harte. In alles wat we doen, dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Door te werken met technologisch kwalitatieve oplossingen, permanente opleiding, certificering van onze mensen en kwaliteit in te bakken in heel ons beleid. Dit resulteert dan in:

- Kennis en kunde omdat we onze expertise toepassen in oplossingen waar u echt iets mee bent
- Zekere keuzes door 27 jaar ervaring op vlak van de juiste IT-producten en oplossingen
- Partnerships die win/win genereren voor onze klanten
- Processen die door externe autoriteiten gevalideerd zijn bv ISO

 

  • Agility

De markt evolueert snel en er komt veel op u af. U vraagt een partner die met u meedenkt. Onze oplossingen ondersteunen u hier in. Onze organisatie is wendbaar, efficiënt, snel en doeltreffend zodat wij u met de juiste IT-oplossingen en adviezen kunnen helpen. Daar gaan we voor! Met het gebruik van de laatste toptechnologie, klanten- en marktkennis en de verschillende IT-specialisten staan wij voor u klaar. Zo geniet u meteen van de nieuwste evoluties én kan u uw eigen IT mensen inzetten voor andere prioriteiten.  

 

  • Business katalysator

Uw organisatie wil de business laten groeien en of winstgevender maken. Daar is creativiteit, deskundigheid en ICT ondersteuning doorslaggevend in. Onze experten zijn erop getraind om proactief mee te denken vanuit uw business. Met innovatieve voorstellen uw business stimuleren en dit dan ook te enablen door goedwerkende oplossingen te integreren, is onze drive en missie:


Benieuwd naar onze datanetwerken, telefonie, operatoroplossingen én beveiliging?

Info voor klanten:

Voor alle vragen, advies en vernieuwingen van uw huidige installatie kunt u terecht bij uw vertrouwde contactpersonen die vanaf 1 mei bereikbaar zijn op het nieuwe servicenummer 03/355.40.80.

Uw Mobile Access contracten

Uw voormalige Mobile Access contracten blijven beschikbaar via het Mobile Access klantenportaal.

Info voor leveranciers:

Noteert u dat uw gekende contactpersonen vanaf 1 mei 2017 bereikbaar zullen zijn op het nieuwe servicenummer 03/355.12.34 alsook dat eventuele openstaande facturen met factuurdatum tot en met 30 april 2017 te betalen blijven aan Mobile Access.

Vanaf 1 mei dient u de facturen te richten aan
Nextel NV, Koralenhoeve 15a, 2160 Wommelgem tav de Boekhouding, BTW nummer BE0424980061

Alle leveringen aan het volgend adres
Nextel NV (Telelinq Logistics), t.a.v Mark Scheers, Koralenhoeve 15 – Poort/Gate V16, 2160 Wommelgem

Ook een voorsprong op IT maken?

We denken graag met u mee over uw ICT-oplossingen die échte meerwaarde opleveren.