Nextel in de Cloud: waarom zou u zélf investeren in hardware?

Bij Nextel beschouwen we de Cloud niet als een oplossing op zich. Onze Cloud is een manier om onze oplossingen anders te implementeren in uw bedrijf. Beveiliging, draadloos internet en telefooncentrales moet u niet noodzakelijk zelf kopen en onderhouden. In de Cloud gebruikt u ze gewoon en u betaalt volgens het gebruik.

Uw voordelen

  • Beperkte investeringen: er is geen initiële investering nodig en wij zorgen permanent voor updates en upgrades van de infrastructuur.
  • Helder budget: u weet precies wat uw beveiliging, telefooncentrale of draadloos netwerk u kost per maand en gebruiker. Zonder risico.
  • Flexibiliteit: hardware en toepassingen in de Cloud zijn van overal bereikbaar. Ook door uw thuiswerkende collega’s. Een oplossing die mee evolueert met de noden van uw organisatie.
Hosted PBX

Nextel Global, uw telefooncentrale in de Cloud 

Uw telefooncentrale staat vandaag in uw gebouw, met een wirwar aan kabels eraan. Maar morgen kunt u die vervangen door een icoontje op uw bureaublad. Een ‘hosted' telefooncentrale staat immers niet meer bij u op kantoor maar in het datacenter en is 24 op 7 beschikbaar voor al uw gebruikers.

 

wifi as a service virtual cloud network

Wifi, security, ... as a service

Veel Nextel diensten zijn perfect van op afstand leverbaar. U investeert dan zelf niet in de infrastructuur en gespecialiseerde kennis, maar gebruikt ze aan een vaste maandelijkse kost of per gebruiker. Dat is overzichtelijk, flexibel én risicovrij.

 

datacenter

Best-in-class datacenter

Nextel werkt samen met één van de meest vooruitstrevende datacenters. Dat garandeert een kwalitatieve en veilige hosting van al uw externe diensten zodat uw processen op elk moment vlekkeloos blijven draaien, 24 op 7 en beschikbaar voor al uw medewerkers.

 

Zoekt u een partner voor uw Cloud oplossingen? 

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

Case studies

Ecover

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners