Contact center: Optimaliseer uw klantcontact

Als uw (potentiële) klanten contact zoeken met uw organisatie, wilt u dag en nacht voor ze klaarstaan. Of ze nu bellen, e-mailen of eventueel een tweet posten. Uw contact center moet optimaal bereikbaar zijn. Dit verbetert niet alleen de klantbeleving, maar ook de tevredenheid van uw werknemers. Wij zorgen er met onze kennis, ervaring en slimme producten voor dat uw bedrijf perfect bereikbaar is en blijft via elk communicatiekanaal.

Uw voordelen

  • Optimale afhandeling van inkomende contacten en aanvragen
  • Maximale ondersteuning van uw onthaal via telefoon, mail, enz
  • Meetbaarheid in real time en rapportering van inkomende en uitgaande contacten
  • On-the-spot bijsturen in functie van werkdruk in het team
  • Grondig en precies evalueren van kwaliteit en tevredenheid
  • Als stand-alone project of volledig geïntegreerd in uw telecominfrastructuur
  • Perfecte integratie met CRM voor snelle identificatie, juiste routering en extra informatie over de klant op het scherm van de medewerker

Samenwerking met A-leveranciers

Het optimaliseren van uw klantcontact is onze topprioriteit. Daarom werken wij enkel samen met A-leveranciers zoals Avaya, Interactive Intelligence, NICE, RightNow en Voxtron. Op basis van uw vragen en wensen kijken wij welk communicatieplatform het beste past bij uw bedrijfsomgeving: van een eenvoudig doorschakelsysteem tot een volledig geïntegreerd en geavanceerd multimediaplatform. 

 

Optimale bereikbaarheid én service voor uw klanten

Klantvragen op een consistente manier beantwoorden draagt positief bij aan het imago van uw onderneming. Door onze oplossingen voor slimme databases en geoptimaliseerde contact center tools (al dan niet gekoppeld met uw CRM-pakket) geeft u uw agents de mogelijkheid om snel het juiste antwoord op klantvragen te geven. U voldoet aan de verwachtingen van uw klanten en dat is naast 24/7 bereikbaarheid een belangrijke stap in de richting van een optimale klantervaring.

 

Routeren klantcontact

Eén op de drie mensen ergert zich aan het feit dat hij meerdere malen moet worden doorverbonden alvorens hij een agent te spreken krijgt die hem kan helpen. Op basis van kenmerken van de klant of het vooraf detecteren van specifieke woorden of woordgroepen, is het mogelijk om de klant in één keer door te routeren naar de agent die beschikt over de juiste kennis, zodat in één keer het juiste antwoord kan worden gegeven op de vraag of het probleem.

 

Multichannel strategie en bereikbaarheid

Het is de klant die het communicatiekanaal kiest waarmee hij met een bedrijf in contact wil komen. Klantcontactmanagement wordt daarmee steeds complexer. Als bedrijf moet u ten allen tijden tegemoetkomen aan de wensen van de klant en dat vraagt om expertise van een communicatiespecialist. Nextel begrijpt het belang van de  samenhang tussen organisatie, processen en communicatietechniek en stemt deze drie belangrijke componenten steeds goed op elkaar af.

 

Wilt u dat Nextel de mogelijkheden op het gebied van uw klantcontacten binnen uw onderneming in kaart brengt, maak dan vandaag nog een afspraak.

Ontdek de vele mogelijkheden en vraag een demo.

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

Case studies

Ecover

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners