Datanetwerken

Mail? Die stuurt u via het netwerk. Centraal opgeslagen bestanden? Die vindt u via het netwerk. IP-telefonie? Beveiligde toegang voor thuiswerkers? ERP en CRM? Uw datanetwerk doet uw bedrijf draaien. Het vormt de informatieruggegraat van uw organisatie waarop alle toepassingen geïntegreerd worden. Nextel zorgt ervoor dat het nooit stilvalt. 
 

Uw voordelen

  • Snelle, veilige en betrouwbare infrastructuur
  • Beveiligde toegang vanop afstand
  • Volledige integratie met bestaande systemen
  • Totaaloplossingen voor spraak, data en video
  • Schaalbare oplossingen die evolueren met uw bedrijf
  • Uitsluitend A-merken voor uw hardware
  • Een vaste contactpersoon
A-merken

A-merken, gekoppeld aan A-service  

Uw datanetwerk is een belangrijke investering. Precies daarom werken we bij Nextel alleen met merken die hun kwaliteit en degelijkheid al jaren bewijzen. Bovendien geniet u van onze jarenlange ervaring en expertise. En van een projectaanpak waar uw tevredenheid helemaal centraal staat.

Datanetwerk

Future proof datanetwerk  

Uw datanetwerk moet flexibel en toekomstgericht zijn. Want de hoeveelheid verzonden informatie per minuut neemt elke dag toe. Zeker als u straks overweegt om real-time communicatie zoals telefonie (VOIP) te implementeren of webinars en video via het netwerk te streamen. Daarom bekijken we uw datanetwerk in het licht van morgen. Zo investeert u slim.

Cyber crime security

Vermijd inbraak en fraude

Cybercriminaliteit is geen ver-van-uw-bed-show. Integendeel, elk jaar zijn meer en meer KMO’s en grote bedrijven slachtoffer van digitale diefstal of fraude. U neemt dus best geen risico. Onze firewalls, scanners en monitors behoeden uw netwerk voor ongewenste bezoekers.

partner handshake

Eén partner voor al uw data, security en telefonie

Nextel is sterk in datacommunicatie én in telefonie. En ook in de combinatie van beide zijn we echte experts. Zo kunnen we met u meedenken over uw hele data- en telefonie-infrastructuur vanuit uw behoeften. Kiest u daarop voor klassieke telefonie met een telefooncentrale? Voor draadloze toestellen en VOIP? Voor Unified Communications? Geen probleem: we hebben alle expertise in huis.

fysieke beveiliging

Beveiliging via uw netwerk

Zijn uw gebouwen uitgerust met een alarmsysteem? Hebt u bewakingscamera’s? En rookmelders om brand snel te detecteren? Door al die systemen te verbinden met uw bedrijfsnetwerk grijpt u sneller en accurater in bij incidenten.

Zoekt u een partner voor uw datanetwerk?

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

Case studies

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners