Internettoegang: snel en betrouwbaar internet voor uw bedrijf

Uw medewerkers verwachten snel en betrouwbaar internet. De uitdaging? De geschikte connectie vinden en het beste aanbod op de markt. En zorgen dat uw kosten onder controle blijven. Daar helpen wij u mee.

 

Uw voordelen

  • Keuzevrijheid: kies tussen VDSL, SDSL of fiber op basis van uw noden
  • De beste operatoroplossingen op maat van uw behoefte en/of budget, gebaseerd op de Belgische top netwerken
  • Competitieve prijzen dankzij het Nextel-aankoopprogramma
  • Eenvoud: houd één verantwoordelijke partner over voor al uw telecomvragen, met één vaste contactpersoon en één duidelijke factuur
  • Alles-in-één: de perfecte combinatie van operator -en integratordiensten
Internettoegang kwaliteit

Kwaliteit van netwerk en diensten gegarandeerd

We laten niets aan het toeval over als het op de kwaliteit van uw netwerk aankomt: permanente monitoring, strenge procescontrole en doorgedreven nadruk op klantentevredenheid. Nextel zorgt ervoor dat uw internetlijn steeds optimaal werkt. 

 

Internettoegang advies

Advies bij de keuze van de juiste internetoplossing

Als uw ICT -en beveiligingspartner gaan we samen met u op zoek naar de juiste oplossing. Onze analyse van uw behoeften wijst uit of u nood hebt aan fiber, VDSL of SDSL. We onderzoeken of uw internettoegang best lokaal of gecentraliseerd verloopt. Voldoet uw internetverbinding na verloop van tijd niet meer aan uw noden, wij zorgen voor een flexibele aanpassing, afhankelijk van uw beschikbare bandbreedte.

 

Internet besparing

Besparing op uw internetfactuur

Wist u dat wij uw internetfactuur kunnen optimaliseren én verlagen? Tot onder het niveau van wat u rechtstreeks aan uw actuele provider van het netwerk zou betalen? Dat is logisch: Nextel koopt dankzij haar aankoopprogramma bandbreedte en verbindingen in grote aantallen aan, voor tienduizend klanten tegelijk. Dat spelen we maximaal uit.

 

Internettoegang vast contact

Eén vaste contactpersoon die uw dossier kent

U hoeft voortaan maar één telefoonnummer te onthouden: dat van uw vaste contactpersoon bij Nextel. Daar wordt u snel en professioneel onthaald door iemand die uw bedrijf kent. Zo wordt u het best geholpen, met kennis van zaken en zonder dat u telkens weer alles in detail uitleggen.

 

Internettoegang Nextel

Eén verantwoordelijke partner: Nextel

We nemen als ervaren integrator, maar ook als onafhankelijke operator onze volledige verantwoordelijkheid voor zowel uw systeem, het netwerk als ook de verbindingen tussen uw sites. Totale verantwoordelijkheid dus. Bij Nextel schakelen we u niet eindeloos door. Onze eigen technici staan steeds klaar om u te helpen

Met Nextel bespaart u op uw internetfactuur én bent u zeker van de kwaliteit.

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

Case studies

RACB

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners