De betrouwbare partner die uw business vooruithelpt!

De opportuniteiten die de digitale transformatie met zich meebrengen zijn enorm! U wil uw business ten volle de vruchten laten plukken van een performante, betrouwbare en creatieve ICT afdeling. En tegelijk zijn ICT resources en expertises een schaars goed. Dat is waar Nextel kan helpen. Door oplossingen en services te bieden waar uw ICT afdeling niet de expertise, ruimte of focus op kan hebben.

We werken hierin met u samen. Het empoweren zorgt ervoor dat u - op een economisch verantwoorde manier - de dienstverlening naar uw klanten verhoogt. En tevens brengt u goede ideeën binnen uw organisatie, wat uw autoriteit en reputatie als ICT afdeling versterkt.

Uw voordelen

U vertrouwt ons uw meest kostbare gegevens van uw business toe. Dat nemen we dan ook ter harte. In alles wat we doen dragen we kwaliteit hoog in het vaandel. Door te werken met technologische kwalitatieve oplossingen, permanente opleiding en certificering van onze mensen en kwaliteit in te bakken in heel ons beleid. Dit resulteert dan in

  • Kennis en kunde omdat we onze jarenlange expertise toepassen in oplossingen waar u echt iets mee bent
  • Zeer uitgebreid aanbod van producten en diensten, geïntegreerd in een totaaloplossing 
  • Partnerships met toptechnologie partners die win/win genereren voor uw business

Onze oplossingen:

Telefooncentrale A-merken

IT Infrastructure

Digitale informatie is een kritisch onderdeel van onze hedendaagse wereld. Ze groeit niet alleen voortdurend, maar moet steeds meer de klok rond beschikbaar zijn. Zodra u uw data niet kan bereiken door ongewenste downtime of door onbeschikbaarheid wegens backup, verliest u belangrijke en onmisbare informatie.

Meer informatie

Telefooncentrale A-merken

Cloud oplossingen

‘De cloud’ is een term voor het geheel van IT infrastructuur, hardware, software, diensten, toegang, connectiviteit en andere elementen die nodig zijn om hosting te doen en hierbij in een abonnementsvorm computing diensten aan te bieden.

Meer informatie

telefooncentrale ISDN VOIP

Mobile Solutions

De mobiele software oplossingen van Nextel zijn speciaal ontwikkeld als middel om de correcte data en informatie te verkrijgen ter ondersteuning en verbetering van uw bedrijfsprocessen.

Meer informatie

Netwerken

Mail? Die stuurt u via het netwerk. Centraal opgeslagen bestanden? Die vindt u via het netwerk. IP-telefonie? Beveiligde toegang voor thuiswerkers? ERP en CRM? Uw datanetwerk doet uw bedrijf draaien. Het vormt de informatieruggegraat van uw organisatie waarop alle toepassingen geïntegreerd worden. Nextel zorgt ervoor dat het nooit stilvalt. 

Meer informatie

Unified communications

WiFi voor bedrijven

Draadloos heeft de toekomst. Zeker nu wifiverbindingen gewoon even snel, betrouwbaar en veilig zijn als klassieke bekabelde netwerken. Nextel ontwerpt, bouwt en onderhoudt uw wifinetwerk op kantoor, winkel of magazijn en zorgt ervoor dat het precies doet wat uw bedrijf nodig heeft. 

Meer informatie

Unified communications

Security

Bij security kiest u zelf hoe ver wil gaan. Maar het beheren van al deze security kost tijd en geld. Bent u uren kwijt voor het beheren van elke server? Daarom is het zeker nuttig slimme oplossingen te kiezen die de hindernissen van het traditioneel beheer overstijgen.

Meer informatie

Unified communications

Client Hard & Software

De hedendaagse kantooromgeving is veeleisend en bedrijven stellen hoge eisen aan de kwaliteit, snelheid en mogelijkheden van kantoorapparatuur. Met onze jarenlange ervaring heeft Nextel een mooi aantal strategische partnerships opgebouwd met zijn hardware constructeurs.

Meer informatie

Unified communications

Managed Services

Dankzij de infrastructuur van Nextel, ervaring, kennis en competentie kunnen wij uw bedrijfsnetwerk optimaal beheren waarbij streven we naar een hoge graad van beschikbaarheid van zowel IT infrastructuur als applicaties die ten diensten staan van uw gebruikers. 

Meer informatie

Nog meer weten?

Zoekt u een partner voor uw IT solutions?

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.