Telecom én beveiliging met resultaatswaarborg voor KMO’s

Als ondernemer kunt u niet zonder betrouwbare en betaalbare communicatieoplossingen. Nextel is dé partner voor kleine en middelgrote ondernemingen, vrije beroepen en non-profit organisaties.

Uw ICT-infrastructuur moet uw werk efficiënter en uw bedrijf professioneler maken. Hoe precies? We vertrekken bij de invulling van uw communicatieoplossing van actuele KMO-thema’s. Of u nu kiest voor een nieuwe telefooncentrale, een migratie naar de cloud of een vernieuwing van uw toegangscontrolesysteem of een volledig geïntegreerde oplossing, we denken met u mee en begeleiden u van installatie tot nazorg en onderhoud. Én u geniet altijd van een resultaatswaarborg en één vaste contactpersoon.

Unified Communications & Collaboration

Unified communication & collaboration

Unified Communications maakt communiceren en samenwerken eenvoudiger. Voortaan bent u bereikbaar via één nummer op al uw devices via eenzelfde interface én beslist u zélf waar, wanneer en hoe u bereikbaar bent.

Ontdek alles over Unified Communications >

Operator en integrator in één

Unified communication & web collaboration

Nextel verzorgt ook uw externe telecomdiensten. Wij zoeken voor u de beste en meest voordelige operatoroplossing. Het resultaat krijgt u via 1 overzicht en een duidelijke factuur. En onze tarieven? RACB bespaart maar liefst 15.000 euro per jaar.

Lees de case van RACB >

Draadloze medewerkers zijn productiever

Draadloze medewerkers

Een telefoon die overal mee naartoe gaat, zonder draad, is in vele gevallen praktischer. Maar uw vaste lijn is betrouwbaarder. En goedkoper. Draadloze telefonie geeft u het beste van twee werelden: vrijheid én zekerheid.

Ontdek alles over onze draadloze telefonie >

Unieke resultaatswaarborg

Resultaatswaarborg

Bij Nextel investeert u altijd risicovrij. Want u krijgt een resultaatswaarborg bij de installatie van een nieuwe ICT -en/of beveigiligingsinfrastructuur. Behaalt u de beoogde (en becijferde) meerwaarde niet na de implementatie? Dan komen we die gewoon terug ophalen. En dan betaalt u geen cent.

 

Eén vaste contactpersoon

Snelle en persoonlijke service

Bij Nextel krijgt u steeds één vaste contactpersoon die uw dossier persoonlijk opvolgt en dit in samenspraak met uw accountmanager en de field engineers in uw regio. Zo hebt u te allen tijde iemand aan de lijn die uw wensen en behoeften door en door kent.

 

Integratie met intelligente camerabewaking 

Intelligente camerabewaking

Camerabeelden doorsturen vraagt om een betrouwbaar netwerk met een hoge capaciteit. Het zou dus best kunnen dat de installatie van beveiligingscamera’s hét moment is om uw huidige bedrijfsnetwerk een upgrade te geven.

Lees meer over intelligente camerabewaking >

Klaar voor een specialist in de KMO?

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

Hier enkele klanten waar we zorg voor dragen

Ba-Bel
Het eindresultaat is precies wat we zochten: een efficiënter en krachtiger telefoniesysteem. En op maat gemaakte software waarmee onze registratie en facturatie een pak gemakkelijker wordt.
Myranda Emmerechts, Directeur Ba-bel
Biovita
Nextel is ons Single Point of Contact voor telefonie en internet, zowel op het vlak van installatie als van abonnementen, verbruik, dienst-na-verkoop, enzovoort.
Frédéric Lampole, Sales Manager Biovita
Notarissen Bohyn
Nextel zorgt er reeds lange tijd voor dat ons kantoor over de beste en meest recente telefooncentrale beschikt, zodat we op elk moment en zo efficiënt mogelijk kunnen communiceren met onze cliënten.
Carol Bohyn, Geassocieerd notaris Bohyn
Graydon
Devas Advocaten
Henco
Notaris Jo Vileyn
Hubo
Kavka
Kindervreugd
Kursaal Oostende
Mivas
Mutas
Nationale Plantentuin Meise
QTeam
Temco Services
Vivaldi's Interim
Belchim
VVJ

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners