Microsoft Cloud Diensten

De cloud voor moderne bedrijven

 

Microsoft Office 365

Office 365 is een cloud service die wordt gehost door Microsoft en is een combinatie van vertrouwde Microsoft Office desktoptoepassingen met bedrijfsemail, gedeelde agenda’s, chatberichten, videoconferenties en bestandsdeling. Met Office 365 beschikt u over beveiligde, hoogwaardige bedrijfsprogramma’s voor een vast maandbedrag zonder investeringen vooraf in de infrastructuur. Werk sneller vanaf vrijwel elke locatie met de bekende Office!

SkyKick

Met SkyKick kan u eenvoudig een kopie maken van al uw data naar een door u gekozen andere plek. Indien nodig kan de backup snel en gemakkelijk weer teruggezet worden. SkyKick rekent op basis van het aantal gebruikers en niet op basis van de hoeveelheid data. Dit betekent voor relatief weinig geld een backup oplossing in huis voor Office 365.

Microsoft Azure

Azure is een open en flexibel cloudplatform dat u in staat stelt om toepassingen snel te bouwen, te implementeren en te beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters. U kunt toepassingen bouwen met behulp van welke taal, welk hulpmiddel of welke structuur dan ook. U kunt uw openbare cloudtoepassingen bovendien integreren met uw bestaande IT-omgeving. 

Microsoft Cloud Diensten betekent voor u:

  • Nooit meer wachten op servers of infrastructuur
    Richt onmiddellijk virtuele Windows- en Linux-machines, apps en infrastructuur in binnen door Microsoft beheerde datacenters in de hele wereld.
  • Geld besparen en flexibel zijn
    Dankzij de facturering per minuut en de ingebouwde functie voor automatisch schalen hoeft u alleen maar te betalen voor de infrastructuur die u daadwerkelijk nodig hebt en kunt u bronnen automatisch instellen/uitschakelen op basis van het daadwerkelijke gebruik.