Minder personeelskosten, altijd een professioneel onthaal

Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw bezoekers zich welkom voelen. Een professioneel onthaal is dan belangrijk. Het is immers de eerste kennismaking en het visitekaartje van uw bedrijf. Toch is de organisatie ervan een hele opgave. Sommige bedrijven niet altijd de middelen voor een full time receptionist. Vaak neemt een collega deze taak op zich bovenop zijn kerntaken. Het resultaat: een rommelig onthaal en gefrustreerde medewerkers die zich niet op hun kerntaak kunnen focussen. De chaos is compleet wanneer de receptionist afwezig is door vakantie, ziekte, zwangerschap,… Grote bedrijven met verschillende balies en meerdere onthaalmedewerkers, wegen steeds meer de kosten af tegen de baten.

 • Efficiëntere medewerkers

  De Virtual Reception van Nextel zet u als bedrijf om de receptionist bij te staan op drukke momenten of neemt over bij afwezigheid. Ook in bij onbemande balies kan ze perfect ingezet worden. Op deze manier wordt de agenda van uw onthaalmedewerkers gedeeltelijk of helemaal vrij gemaakt. Daardoor focussen ze zich beter op hun kerntaken of kunnen ze een andere taak binnen het bedrijf uitvoeren. U wint dus een collega. En bovendien kan u de kosten die u bespaart op een andere manier in uw onderneming investeren.

 • Een onthaal van topkwaliteit (ook na de werkuren)

  Dankzij via de Virtual Reception kan uw bezoeker altijd rekenen op een kwalitatief onthaal. Via een intuïtief touchscreen belt hij rechtstreeks zijn contactpersoon op die hem persoonlijk verwelkomt. Wanneer uw bezoeker een afspraak heeft, meldt hij zich eenvoudig met zijn e-mailadres aan. De Virtual Reception weet perfect wie ze moet contacteren. Heeft uw bezoeker geen afspraak? Dan kiest hij een beschikbare interne medewerker uit de lijst om mee verbonden te wor¬den. Zo komt iedereen altijd meteen juist terecht, ook na de kantooruren.

  Tijdens het wachten kunt u uw bezoeker ook trakteren op een presentatie van uw bedrijf via het scherm van de Virtual Reception. Zo ontdekt hij nieuwe producten of diensten, weet hij welke acties er lopen, of leert hij uw onderneming beter kennen.

 • Veilig en eenvoudig

  Natuurlijk laat u niet zomaar iedereen in uw bedrijf binnen. De Virtual Reception is 100% veilig. U zet haar in als parlofoon om de deur van op afstand te openen. Daarnaast rinkelt de telefoon en komt de bezoeker in beeld via de videotelefoon, pc of laptop van zodra hij zijn contactpersoon kiest. De Virtual Reception is ook erg eenvoudig in gebruik. Bezoekers kunnen er makkelijk mee aan de slag dankzij de intuïtieve navigatie via het touchscreen. Ook het beheer ervan is simpel dankzij de gebruiksvriendelijke web interface waarmee u vanop gelijk welk toestel via uw browser aanpassingen maakt.

  Benieuwd? Lees hier de leaflet van onze Virtual Reception.
  Interesse? Neem hier contact voor een demo van de Virtual Reception.

Op zoek naar een professioneel onthaal?

Zonder een extra onthaalmedewerker aan te werven?

Probeer de Virtual Reception vandaag nog.