Nextel lanceert Nextel Global, een unieke cloudoplossing

Nextel lanceert Nextel Global, een innovatieve en zeer flexibele communicatieoplossing in de cloud die vaste en mobiele telefonie écht integreert in één oplossing. Met deze vooruitstrevende cloudoplossing - die ongelimiteerd is in aantal gebruikers - kiest de klant voor een virtuele infrastructuur met behoud van alle functionaliteiten op al zijn devices die hij gewoon is van zijn huidige telecomoplossing. 

Nextel Global is uniek in de Belgische markt. Een smartphone of zelfs een gewone gsm wordt nu écht een onderdeel van de communicatieoplossing. De mobiele telefoon krijgt daarmee ook al de vertrouwde functionaliteiten (traditioneel/UC) van een bedrijfstelefoon én dit zonder installatie van bijkomende app’s. Nextel Global vraagt geen complexe codes, geen complexe handelingen om deze functies te activeren.

Nextel biedt haar nieuwe vooruitstrevende cloudoplossing aan via haar bestaand direct kanaal, en zal deze ook via een selecte groep van partners in de markt zetten.

 

Nextel is als ervaren ICT integrator en telecomoperator koploper op vlak van vooruitstrevende oplossingen. Met onze jarenlange ervaring in bedrijfstelefonie alsook onze ervaring als vaste en mobiele telecomoperator biedt Nextel als eerste een cloudoplossing die dezelfde functionaliteiten en bedrijfszekerheid biedt als de vertrouwde bedrijfstelefonie van vandaag. Beheerders winnen zo tijd door een vereenvoudigd beheer en gebruikers behouden hun vertrouwde werkomgeving. Deze en andere extra voordelen maken onze cloudoplossing uniek.

Joris Van Rymenant, COO bij Nextel

Dankzij Nextel Global krijgt onze klant een naadloze integratie van het mobiele toestel in zijn kantooromgeving. Het mobiele toestel wordt zo een échte extensie van zijn telefooncentrale met ook controle van de inkomende als uitgaande oproepen. Hierdoor is de klant via slechts één nummer (vast of  mobiel) bereikbaar op het toestel van zijn keuze, en dit zonder bijkomende apps, zonder extra gesprekskosten of mobiele data en zonder extra handelingen. Als bijkomende voordelen heeft de klant volledige controle over zijn communicatieoplossing via een gebruiksvriendelijke webportal. Hij kan zeer gemakkelijk tot drie devices op één licentie koppelen en kan hij gebruik blijven maken van zijn bestaande internetconnectie.

 Geert De Westelinck, Business Director Operator Services bij Nextel

Meer weten?