Nextel ondersteunt de groei van Interoffices

Blogpost Nextel Netwerkdekking BIPT

Van één naar twintig bedrijvencentra in twaalf maanden, met ICT en operator van topkwaliteit. Dirk Paelinck startte Interoffices in 2015 op twee locaties: Zaventem en Wommelgem. Aan de receptie van beide kantoren hangt een mooie lijst klanten. Stuk voor stuk bedrijven die hun hoofd- of bijkantoor hier gevestigd hebben.

 

 

Waar Interoffices nood aan had?

Interoffices had nood aan ICT voor een brede groep klanten, met maximale schaalbaarheid en flexibiliteit. Ze zochten een alles-in-één-oplossing met een heldere en eenvoudige facturatie. En er diende een multi-site toegankelijkheid te zijn.

Nextel bood dan ook een oplossing op maat aan!

En bijna bij elke nieuwe klant ging het in het eerste gesprek véél meer over technologie dan over vastgoed. Dat is ook logisch: goede telecom is vandaag meer dan een noodzakelijke investering voor bedrijven. Slimme ondernemers weten dat ze door na te denken over hun ICT en operatordiensten ook zélf een betere dienstverlening kunnen aanbieden aan hun klanten. Dat is de filosofie van Nextel, en dat is ook wat bedrijven bij Interoffices vinden: een oplossing voor ICT en operatordiensten die hen mijlenver voorbij de concurrentie plaatst.

Dirk Paelinck, Zaakvoerder Interoffices

Meer weten over de Nextel oplossing bij Interoffices? Lees het hier.
Interesse in werken in de Cloud? Lees er hier meer over.

Op zoek naar de ideale cloud oplossing?

Wil je vrijblijvend informatie?

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.