Vakantie in uw organisatie? Zorg voor extra beveiliging!

Nu de zomervakantie begonnen is, is het waarschijnlijk ook rustiger bij u op kantoor, op de werf of de parking.  
Net nu is het belangrijk om uw organisatie in het oog te houden en te beveiligen.

 

 

 • Waar let u op bij de beveiliging van uw organisatie?

  Geef niet de indruk dat uw bedrijf verlaten is. Laat bijvoorbeeld een aantal uren per dag het licht branden en laat uw brievenbus leegmaken. Berg waardevolle documenten en voorwerpen bij langere afwezigheid veilig op. Denk hierbij dan aan laptops, beamers, gereedschap, rollend materiaal, … 

  Zorg er voor dat u steeds onbevoegden buiten houdt én dat u precies weet wie wél in uw gebouw aanwezig is. Pas daarom de rechten op het toegangscontrolesysteem aan in functie van de verlof- en feestdagen. Zo kan u over ieders veiligheid waken, zeker nu er minder medewerkers op kantoor zijn.

  Van de meerwaarde van camerabewaking moeten we u al lang niet meer overtuigen. Camera’s drukken de criminaliteit én helpen achteraf om sneller en efficiënter tot oplossingen te komen. Het is zelfs mogelijk om zelf op vakantie uw pand in het oog te houden. Hiervoor volstaat een eenvoudige internetconnectie via een smartphone, tablet of pc de live- of opgenomen beelden te bekijken.

 • Wat te doen als er toch iets gebeurt?

  U doet er natuurlijk alles aan om een inbraakalarm, brandalarm of technisch alarm in uw bedrijf te vermijden. Controleer daarom, voor u met vakantie vertrekt, vooral de goede werking van de doormeldsystemen naar de meldkamer. Gebeurt er dan toch iets, is het belangrijk dat het alarm of de melding betrouwbaar en snel bij de juiste persoon terecht komt.
  Via de verschillende Nextel beveiligingsoplossingen zorgen wij ervoor dat deze meldingen snel geverifieerd en afgehandeld kunnen worden.

  Neem zeker contact met ons op om ook uw bedrijf goed te beveiligen !