Verpleegkundigen altijd en overal bereikbaar

Blogpost Nextel Netwerkdekking BIPT

 

De vzw Foyers Saint-Joseph heeft woonzorgcentra in Mons, Quévy, Morlanwelz en Châtelet en biedt zo een thuis aan meer dan 400 ouderen. Dag en nacht staan zo’n 350 medewerkers in voor een aangepaste verzorging. Door de efficiënte communicatiemiddelen, aangeboden door Nextel, voor draadloze telefonie, kameroproepen en toegangsbewaking kan vzw Foyers Saint-Joseph nu veilig en mobiel communiceren.

 

Waar had vzw Foyers Saint-Joseph nood aan?

Er was de behoefte efficiënter te kunnen communiceren en dit mede door de integratie van het verpleegoproepsysteem. Daarnaast had vzw Foyers Saint-Joseph nood aan toegangsbewaking tijdens en buiten de bezoekuren.

Dankzij de telefooncentrale waarop de kameroproepen zijn geïntegreerd en de perfecte draadloze dekking via DECT-telefonie zijn alle medewerkers nu mobiel bereikbaar. En met het toegangscontrolesysteem voor 28 fysieke toegangen heeft vzw Foyers Saint-Joseph nu toegangsbewaking conform met de richtlijnen van het Waals gewest. Bovendien heeft Nextel de bestaande bekabeling kunnen hergebruiken.

Administratieve, logistieke medewerkers en verplegers zijn altijd en overal bereikbaar via een draadloze DECT-telefoon.

Christophe Hautrive, verantwoordelijke ICT & technische diensten, Foyers Saint-Joseph

Wenst u meer informatie over de oplossing bij vzw Foyers Saint-Joseph? Klik hier.
Interesse in onze telefonie- en/of beveiligingsoplossingen? Neem contact op.

Efficiënter communiceren binnen de zorgsector?

Kies voor Nextel als partner