Eenvoudig en veilig mobiel werken zonder grote investeringen

Mobiel en flexibel werken groeit nu het nieuwe werken ingeburgerd geraakt. Hoewel sommige organisaties er nog wat wantrouwig tegenover staan, werken er volgens analistenbureau Forrester toch al zo'n 650 miljoen werknemers mobiel. Dat zijn hun wereldwijde cijfers voor het jaar 2015.

Met meer dan een half miljard mensen die mobiel werken, zou u veronderstellen dat alle techniek ervoor helemaal onder controle is, maar dat is helaas niet het geval. Velen blijven tegen de limieten van het systeem botsen: trage verbindingen, software die niet krachtig genoeg is of die niet ontworpen werd om er mobiel mee werken, overdreven hoeveelheden gegevens die over en weer gaan om bestanden op te vragen en online te bewerken. Daarnaast is het voor organisaties vaak een dure en complexe aangelegenheid om hun IT-infrastructuur aan te passen aan dat mobiele werken.

 • Alles mobiel zonder grote aanpassingen

  Intussen zijn er toepassingen op de markt waarmee je met een minimum aan aanpassingen uw hele bedrijf eenvoudig en veilig mobiel laat werken. Met Nextel Smart Connection, gebaseerd op de populaire Awingu-toepassing, moet u alleen extra software op een centrale server installeren. Lokaal hoeven uw medewerkers dus niks op hun laptop of smartphone te wijzigen. Zij loggen online in van op gelijk welk toestel en bekijken hun documenten via een beveiligde interface.

 • Betaalbare oplossing voor iedereen

  De meeste mobiele toepassingen zijn echter vrij duur en vragen redelijk wat technische knowhow. Daarom bieden wij twee opties aan met onze Nextel Smart Connection. Voor organisaties met slechts enkele gebruikers is er een cloudversie waarbij u betaalt per licentie. Bij deze versie hebt u bovendien geen superslimme IT’er nodig om alles te implementeren. Daarnaast, vanaf twintig licenties, kan u ook kiezen om de software als pakket aan te kopen en dit voor zoveel gebruikers als u maar wil, om ze vervolgens gewoon op uw servers te installeren.

 • 100% veilig en up-to-date

  Om toegang te krijgen, hebben uw gebruikers enkel een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Maar als beheerder beslist u wel zelf welke documenten en welke software al dan niet opengemaakt mogen worden door welke gebruiker. Nextel Smart Connection zorgt ervoor dat een document nooit de server verlaat. De toepassing neemt het scherm over maar aanpassingen worden onmiddellijk aan de server doorgegeven en daar opgeslagen. U bent er dus zeker van dat de documenten die u ter beschikking stelt, het bedrijf nooit verlaten.

  Benieuwd naar wat Nextel Smart Connection precies kan? Lees de leaflet.
  Interesse in Nextel Smart Connection voor uw bedrijf? Neem contact op.

Eindelijk écht mobiel werken?

En dit zonder torenhoge 4G-facturen?

Probeer Nextel Smart Connection vandaag.