De Nextel Groep neemt JOJO Systems onder haar vlag

Nextel is reeds meer dan 18 jaar de vaste partner en leverancier van JOJO Systems, die vandaag telefonie-oplossingen van NEC aanbiedt. Dat de broers Jo en Raf Janssen (bovenaan de foto) beslisten om hun aandelen volledig over te dragen aan de Nextel groep was dan ook een logisch gevolg.

Zo is Nextel één van de grootste Belgische integratoren die zich specialiseerde in de verkoop en dienstverlening van datanetwerken, telefonie, operatoroplossingen én beveiliging aan bedrijven en heeft het reeds een uitzonderlijke reputatie in de markt opgebouwd. 

Deze overname past ook perfect binnen de groeistrategie van Nextel. JOJO Systems is een gezond bedrijf dat qua spirit sterk vergelijkbaar is met Nextel en bovendien ook een zeer sterke focus heeft op kwalitatieve diensten

Peter Roelens, CEO van Nextel

Jo en Raf Janssen laten JOJO Systems nog niet dadelijk los, maar blijven nog een aantal jaren actief in het bedrijf. Het bedrijf wordt verder geleid door Luc Jansen (links onder op de foto), die al meer dan 25 jaar een vaste waarde binnen JOJO betekent.

Meer weten?