Nextel runner-up Smart Business Award

Op 16 juni vonden de Smart Business Awards plaats. Deze awards hebben als doel de zakelijke spelers die actief zijn in de Belgische IT-sector in de spotlight te plaatsen. Nextel werd uit een lijst van 16 genomineerden runner-up voor de Smart Business Award in de categorie Integration & Infrastructuren.

De Smart Business Awards gaan uit van de B2B-tak van Minoc Media Services. Deze bestaat uit het vakblad Smart Business, de seminarie-reeks Business Meets IT, de online publicaties ZDNet.be en Smartbiz.be. 

De Minoc B2B-redactie selecteerde haar winnaars op basis van een online stemming, een eigen marktonderzoek en de input van de redactie en adviesraad. En Nextel werd uit een lijst van 16 genomineerden runner-up voor de award in de categorie Integration & Infrastructure. 

Nextel is één van de grootste Belgische integratoren die zich de voorbije 17 jaren specialiseerde in de verkoop en dienstverlening van datanetwerken, telefonie, operatoroplossingen én beveiliging aan bedrijven en heeft hier reeds een uitzonderlijke reputatie in de markt opgebouwd. 

Het is de combinatie van onze drie activiteiten - ICT-, Operator- en Beveiligingsoplossingen - waar onze grote toegevoegde waarde als integrator ligt. Wij schuiven niet telkens één en dezelfde oplossing naar voren. Precies omdat wij een enorm portfolio ondersteunen, kunnen we kijken welke producten en diensten het best beantwoorden aan de behoeften van een klant. Zo kunnen wij perfect heel de communicatie-infrastructuur afdekken op maat van de klant. En bovendien krijgt hij slechts één aanspreekpunt voor het geheel.

Joris Van Rymenant, COO Nextel

Net als voor onze klantenservice, leggen we voor de infrastructuur de lat hoog. We werken steeds met A-merken en scannen voortdurend de markt op zoek naar nieuwe oplossingen. Zo zorgen we ervoor dat onze klant een grotere voorsprong kan nemen op zijn concurrent … You’re  always one step ahead!

Annelies Lenaerts, Marketing Director Nextel

 

Meer weten?