Nextel nodigt u uit op Health & Care

Op 28-29-30 september 2016 vindt in Flanders Expo Gent de eerste editie van hét platform voor de zorgsector plaats die de 3 belangrijkste actoren samenbrengt: zorgindustrie, zorgprofessionals en de overheid

Het doel van de vakbeurs is een ontmoetingsplaats zijn voor professionals uit de zorgindustrie, zorgprofessionals zelf en de overheid.

Dit nieuwe platform, een samensmelting van EXPO 60+ Mechelen en Healthcare Brussel, gaat voor de eerste keer door van 28 tot en met 30 september in Flanders Expo, Gent.

Wat mag u verwachten van HEALTH & CARE?

  • INNOVATIE

    Ontdek nieuwe technologieën, slimme oplossingen en start ups

  • ONTMOET

    vele andere zorgprofessionals, toeleveranciers en andere partners die gebeten zijn door de zorgsector 

  • INSPIREER

    Laat u inspireren door het ruime aanbod aan producten en diensten, het sterk inhoudelijk geaccrediteerd programma en verschillende topsprekers

Met andere woorden, Health & Care wordt dé ontmoetingsplaats voor de Belgische zorgsector, de industrie en de overheid waar ruimte is voor debatten en vernieuwende ideeën en waar we u zeker van harte welkom heten.

Nextel, integrator van ICT en beveiligingsoplossingen, en daarenboven gespecialiseerd in de zorgsector is uw ideale partner.

Kom op onze stand 7309 ontdekken welke oplossingen wij hebben voor woonzorgcentra, ziekenhuizen en assistentiewoningen. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen!

Vraag uw code aan om u gratis te registreren.

Ik wil een afspraak met Polycom tijdens Health & Care op 28 september.
Ik wil een afspraak met IP Building tijdens Health & Care.
 

Vraag hier uw code

Gebruik deze code om u te registreren en gratis toegang te krijgen tot de beurs. U spaart 50euro uit.

Wij kijken er naar uit om u te ontvangen op stand 7309.