Proactieve monitoring van uw netwerk

Een falend netwerk is de nachtmerrie van elke onderneming. Stel, uw netwerkinfrastructuur die reeds op redundante mode draait, valt uit met alle mogelijke problemen als gevolg: uw telefoonlijnen vallen uit, uw productiemachine valt stil, uw klantenapplicatie werkt niet meer, uw website crasht, … Problemen die u ten allen tijden wil vermijden.

  • Maar wat als wij deze netwerkproblemen oplossen nog voor u of uw klanten ze ervaren?

    Nextel beschikt over een Network Operations Center (NOC) en staat hierdoor permanent in verbinding met het netwerk van haar klanten. De NOC-service engineers kunnen zo niet alleen in real-time hun communicatie-infrastructuur bewaken, maar kunnen ook de management informatie van het netwerk proactief bekijken. Zo krijgen onze engineers een duidelijk beeld van de kwaliteit en trends van de geïnstalleerde infrastructuur.

    Dankzij de proactieve monitoring van uw netwerk hoeft uw IT afdeling zich dus geen zorgen meer te maken over mogelijke uitvallen. Via een eenvoudige, online rapportering worden zij op de hoogte gehouden van alles wat er zich afspeelt op uw netwerk.

  • Welke voordelen kan het NOC u bieden?

    De monitoring van uw netwerk werkt voornamelijk efficiëntie verhogend en kosten verlagend. Problemen kunnen namelijk vermeden worden alvorens ze een impact hebben op uw organisatie. Deze service werkt dus risico verlagend. En wat kost het u als uw business een uur uitligt? Welke impact heeft dit op uw klanten? Dankzij het NOC wordt de continuïteit van uw business verzekerd.

Wenst u ook van deze service te genieten? Neem contact op.
Heeft u interesse in onze data- & security oplossingen? Bekijk onze pagina.

Maak u geen zorgen meer over uw netwerk

Laat uw netwerk monitoren door Nextel