Nurse Companion, de 'alles-in-één communicatie' voor verpleegkundigen

U wil het allemaal in uw woonzorgcentrum: moderne alarmoproepsystemen, slimme telefoons voor uw verpleegkundigen, mobiele patiëntendossiers, internet voor bewoners en bezoekers,... Maar u bent niet tevreden met gelijk welke oplossing: u zoekt zekerheid en veiligheid. De garantie dat iedere bewoner op elk moment in contact kan treden met een verpleegkundige die meteen ter hulp kan schieten. Zonder risico of twijfel.

Nextel sloeg daarom de handen in elkaar met Televic. We koppelden hun best-in-class verpleegoproepsysteem aan onze unieke telecomoplossing. Voor een onfeilbaar resultaat.

Uw voordelen

  • Zekerheid dat voice-oproepen nooit verloren gaan.
  • Flexibiliteit om mobiel te werken.
  • Kwaliteit van alarmoproepsysteem.
  • Geïntegreerd systeem van applicatie en hardware.
  • Eén vaste contactpersoon met persoonlijke opvolging.

Oproepen beantwoorden 100% gegarandeerd

Altijd en overal bereikbaar zijn voor de bewoners en in dringende gevallen onmiddellijk met hen in contact treden, dat is prioriteit nummer één van uw verpleegkundigen. Nurse Companion gebruikt een stabiel wifi-netwerk voor de ontvangst van alarmen. Daarenboven maakt het verpleegoproepsysteem gebruik van de veilige DECT-technologie voor spraakoproepen. Zo garanderen we uw verpleegkundigen steeds de beste spraakkwaliteit en de mogelijkheid om op elk moment onmiddellijk te reageren wanneer het moet.

De nummer één in verpleegoproepen

Met Nurse Companion telefoons en toepassing kunnen bewoners direct communiceren met uw verpleegkundigen, en dit overal in uw woonzorgcentrum. Deze totaaloplossing verhoogt dus niet alleen de veiligheid en comfort van de bewoners, maar maakt het voor uw verpleegkundigen ook eenvoudiger om hun taken efficiënt uit te voeren en zich te concentreren op hun noodzakelijke taken.

De toekomst is mobiel

Onze NEC-telefoons hebben een Android-besturingssysteem. Dat wil zeggen dat elke nieuwe app er probleemloos op werkt. Agenda’s integreren? Medische dossiers opvragen? Het kan. En er is zelfs meer. Steeds meer dienstverleners bieden mobiele toepassingen aan. Denk maar aan digitale zorgdossiers die met een smartphone opgeroepen en ingevuld worden. Net die integratie maakt onze Nurse Companion future-proof. Maar uiteraard valideert u als organisatie nog steeds welke apps er effectief gebruikt worden. Onze DECTtoestellen zijn in tegenstelling tot de smartphones voor de consumentenmarkt dan ook professionele toestellen die u ten allen tijde perfect kan monitoren. En daar maken wij het verschil.

Wenst u een verhelderend gesprek over betrouwbare zorgoplossingen?

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

Onze zorgoplossingen

Hier enkele klanten waar we zorg voor dragen

UZA
Voor bestaande toepassingen zoals het elektronisch verpleegdossier en medicatiebeheer merken we een duidelijke verbetering qua snelheid, dekking en foutbestendigheid.
Wolf Wauters, ICT manager infrastructuur UZA
OCMW Harelbeke
IT en Communicatie vormen een strategische doelstelling in ons meerjarenplan. Met Voice over-Wi-Fi hebben we resoluut voor de toekomst gekozen.
Frederik Hellyn, ICT manager Stad Harelbeke
AZ Sint-Lucas
Borgerstein vzw
Carehome of the future
CHU Brugmann
Clinique Saint-Pierre
De Pastorij
De Nieuwe Kaai
Le foyer Laekenois
OCMW Mortsel
OCMW Westerlo
UZ Leuven
Ocura Wooncentrum-Zorgcentrum
OPZ Rekem
Algemeen Ziekenhuis St. Dimpna
Alfons Smet Residenties
Sint-Jan Berchmanstehuis

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.