Kies voor slimme opleidingen

Beter communiceren? Dat kan u leren. Investeren in nieuwe technologieën is slim, maar een nieuwe technologie rendeert pas maximaal als de mensen binnen uw organisatie ook helemaal mee zijn met alle functionaliteiten. Bij Nextel helpen wij graag de kennis van uw medewerkers verhogen, zodat zij alle tools op een correcte manier kunnen gebruiken.

 • Praktijkgerichte opleidingen

  Onze telecomopleidingen zijn compact en praktijkgericht. We geven les aan kleine groepjes en maken de opleiding steeds interactief en specifiek op maat voor al uw medewerkers, telefonisten en beheerders.

 • Opleidingen op maat

  Hebt u graag een geschikte telecomopleiding voor uw medewerkers? Wij hebben naast gebruikersopleidingen, ook beheerdersopleidingen.

  Wenst u meer informatie hieromtrent? Neem contact op of neem een kijkje op onze website.

 • Betaalbaar met KMO-portefeuille

  De KMO-portefeuille is een elektronische steunmaatregel waarbij u als Vlaamse KMO’s een subsidie bekomt voor het aankopen van “ondernemerschapsbevorderende” diensten bij een erkende dienstverlener.

  Aangezien Nextel als erkend dienstverlener gecertifieerd is voor opleidingen bij de KMO-portefeuille, geeft dat u het voordeel om een terugbetaling (via de Vlaamse overheid) te bekomen tot 40% van de kosten van de gevolgde opleiding!

  Niet zeker aan welke  voorwaarden u als KMO dient te voldoen? Klik hier.
  Meer weten over onze trainingen? Neem contact op of neem een kijkje op onze website.

Klaar om uw Nextel technologie maximaal te laten renderen?

Onze opleidingen zijn compact, praktijkgericht en specifiek op maat van uw behoeften.