Word jij binnenkort onze nieuwe collega?

Nextel groeit! Daarom zoeken we nog een groot aantal nieuwe collega’s, om ons succesverhaal samen mee uit te bouwen.

Ons verhaal start bij de verkoop van onze ICT-, beveiliging- en operatordiensten. Nadat de Account Manager heeft uitgezocht wat de behoeften zijn van de klant op vlak van datanetwerken, telecom- en/of safety & security-toepassingen, zet een sterke Solution Architect deze noden om naar de beste oplossing. Daarvoor zijn technisch & workflow inzicht, een commerciële visie en goede communicatieskills noodzakelijk.

Geeft de klant groen licht voor deze oplossing en gaat het om een grote organisatie, wordt mogelijk een Project Manager toegewezen die de hele installatie in goede banen zal leiden. Die moet beschikken over organisatietalent en coördinatievaardigheden.

De Project Engineer gaat ter plaatse om de oplossing te installeren en in dienst te stellen. Dankzij zijn/haar uitstekende productkennis en oplossingsgericht handelen, verloopt dit meestal vlekkeloos.

Moeten er achteraf nog zaken worden gewijzigd of zit er toch ergens een kink in de kabel, schiet de Technical Service Coordinator in actie. Die zoekt uit waar het probleem zit en lost indien mogelijk vanop afstand het issue op. Deze coördinator kan indien nodig ook een Field Service Engineer ter plaatse sturen, die in het probleem duikt en plezier beleeft aan het uitzoeken van de ideale oplossing.

De Customer Services Coordinator volgt het hele proces administratief op en zorgt voor een perfect dossier in de database.

Nextel draagt kwaliteit hoog in het vaandel en hanteert een aanpak waarbij de klant centraal staat. Daarboven zorgen wij ervoor dat onze klanten een stap voor zijn op hun concurrenten, onze slogan luidt dan ook “you’re always one step ahead”.

Interesse om deel uit te maken van deze dynamische ketting? Solliciteer dan snel en bekijk onze vacatures hier!
We hebben dankzij onze sterke groei, op bijna elke afdeling nog plaats vrij voor nieuw talent.

Interesse in een job bij Nextel ?

Solliciteer dan snel en bekijk onze vacatures