Panasonic Toughbook: Topprestaties in the field

Rugged notebooks zijn laptops specifiek ontworpen voor gebruik in vaar/voertuigen, in het veld of in industriële omgevingen.  
Kenmerkend zijn de versterkte behuizing, waterdichte keyboards, in zonlicht afleesbare displays en schokbestendige montage van de harddisk(s) en display. 

Voordelen Panasonic Toughbook

  • Duurzaam en betrouwbaar
  • Meer productiviteit en efficiënter werken
  • Perfecte balans tussen schokbestendigheid en zakelijke elegantie
  • Toegang tot toepassingen en gegevens onder veeleisende mobiele omstandigheden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

U denkt erover na om een Panasonic Toughbook aan te schaffen.
Maar u wil het toestel zelf eerst even in handen nemen en testen? 

Gradaties van robuustheid - Welke is voor u?

In het Toughbook aanbod van mobiele pc's en tablets onderscheiden we verschillende gradaties van robuustheid (of 'ruggedness'), elk gemaakt voor sectorspecifieke toepassingen.

Telefooncentrale A-merken

Fully rugged

Deze toestellen bieden ultieme duurzaamheid en betrouwbaarheid. De mobiele Toughbook en Toughpad pc's en tablets zijn bestand tegen extreme temperaturen, trillingen, water, stof, schokken, vallen en stoten.

Telefooncentrale A-merken

Semi rugged

De perfecte balans van robuuste duurzaamheid en prestaties. Ze zijn schok- en waterbestendig, en kunnen een val van een hoogte tot 76 cm* doorstaan. Kortom, ideaal voor mobiele gebruikers die werken met bedrijfskritieke toepassingen en rekening moeten houden met de TCO (Total Cost of Ownership).

Telefooncentrale A-merken

Business rugged

Panasonic’s business rugged modellen zijn ontworpen om bescherming te bieden voor belangrijke onderdelen, zoals het beeldscherm, de harde schijf en het toetsenbord (het vaakst beschadigd conventionele notebooks), en stellen professionals zodoende in staat onderweg actief te blijven. De kernwaarde van deze toestellen ligt in de combinatie van robuustheid en een lichtgewicht ontwerp.