HP ProLiant: risicovrije servers

De HP ProLiant servers zijn vaak de eerste keuze als u aan een gecentraliseerde IT-omgeving denkt. En dit is meer dan verdiend. De HP ProLiant servers zijn het best verkopende servertype uit de IT geschiedenis met meer verkochte servers dan om het even welke andere constructeur. Het doel van Nextel is om risicovrije servers aan te bieden met gestandaardiseerde componenten.
 
Uw voorsprong ten opzichte van uw concurrenten ligt in de hedendaagse globale economie bij het snel reageren op uitdagingen en opportuniteiten. De centrale rekenkracht van de HP ProLiant servers is essentieel om dit te bereiken. Of u uw applicaties virtueel of fysiek op de servers plaats, snelle en betrouwbare servertechnologie is en blijft het hart van uw IT. 

Vertrouw op HP en Nextel

  • Nextel is HP Gold partner met een ervaring van 27 jaar;
  • Door een brede keuze uit de Nextel support contracten heeft u minder downtime en verhoogt u de productiviteit. Van de standaard garantie tot een 24 uren pro-actieve helpdesk, wij bieden u een ondersteuning op maat van uw onderneming;
  • HP ProLiant is de nummer in de server markt en door de ruime keuze in modellen en technologieën vinden wij samen met u steeds een passende oplossing voor uw verwachtingen en budget;
  • Uw mensen krijgen de handen vrij voor de projecten en werkzaamheden die echt bijdragen tot de groei van uw bedrijf;
  • Groeit uw bedrijf, dan kan uw ProLiant platform eenvoudig meegroeien, met de laatste nieuwe technologie, performantie en uitbreidbaarheid.