SNMP Monitoring - Beheertools

Breng uw netwerk in kaart

Network Monitoring helpt om uitvallen van uw IT-omgeving te voorkomen en de snelheid en betrouwbaarheid van uw netwerk te verbeteren. 

Waarom Network Monitoring?

  • Verzameling van status informatie van de verschillende componenten in uw netwerk (servers, applicaties, switches, storage, ...)
  • Een goed inzicht op het gebruik en de gezondheidstoestand van verschillende onderdelen
  • Onmiddellijk op de hoogte gebracht in real time van bottlenecks, slecht werkende onderdelen of zelfs volledig falen
  • Verzameling van historische data 
  • Een goed overzicht van trends in uw netwerk

PRTG Network Monitor

PRTG Network Monitor kan snel een eenvoudig in uw netwerk worden geplaatst, zonder noodzaak voor aanpassingen aan de huidige infrastructuur. De overzichtelijke grafische internet GUI interface zorgt voor een overzichtelijk beeld op uw omgeving met de mogelijkheid om voor elk onderdeel via een drill down functie in te zoomen op voorheen ongekende detailinformatie. Via de remote probes kan u ook andere sites van uw omgeving opvolgen vanuit één centrale omgeving. 

 

Heeft u hiervoor zelf geen mensen beschikbaar? Geen probleem, Nextel kan optioneel uw netwerk 24 uur op 24 opvolgen. De meer dan 150.000 installaties wereldwijd bewijzen dat PRTG Network Monitor een volledige, veilige een eenvoudige totaaloplossing biedt voor al uw monitoring noden.