Mobility: maak uw medewerkers productiever

Bij klanten, thuis, op kantoor, onderweg, ... uw mensen werken steeds minder vaak op vaste werkplek. Mobiel werken verhoogt hun efficiëntie en hun productiviteit. Met de oplossingen van Nextel verankeren we dat ook in uw bedrijf.
 

Uw voordelen

 
  • Maximale inzetbaarheid van uw medewerkers
  • Geen moeilijkheden met devices van verschillende merken of types
  • Beveiliging van uw bedrijfsinformatie
  • Overal toegang tot documenten en applicaties
  • Begeleiding bij het verandertraject
Awingu

Overal toegang tot uw bedrijfsgegevens

Uw verkoper voelt dat hij een klant kan overtuigen als hij nú die ene presentatie bovenhaalt. Een installateur kan zijn service nog beter maken als hij toegang heeft tot een bepaalde handleiding. Een medewerker ziet een opportuniteit maar moet meteen per mail reageren.
Uw werk speelt zich steeds minder vaak achter uw bureau af. Dat is geen probleem. Want uw medewerkers hebben toegang tot cruciale informatie en toepassingen waar en wanneer ze dat willen. En dat kan zijn onderweg, bij klanten of in alle vergaderzalen op uw campus.

mobility centraal beheer

Centraal beheer

Verkopers die verschillende versies van prijslijsten hanteren? Door mobiel te werken is dat nu verleden tijd. Centraal opgeslagen documenten garanderen dat iedereen altijd de juiste versie gebruikt.
Bovendien maakt u het zo eenvoudiger om te waken over uw bedrijfsgegevens. Want Nextel houdt alle informatie op uw servers. De laptop of smartphone van uw medewerker geeft hem alleen de toegang om informatie te lezen of te tonen. Zo controleert u ook wie toegang heeft tot welke documenten.

mobility gelijk welk toestel

Gelijk welk toestel

Houden uw verkopers aan hun iPhone of Ipad? Zweren ze bij een Huawei? Of willen ze niets anders dan een Samsung tablet? Geen probleem, de Nextel Smart Connection oplossing speelt perfect samen met elk toestel, via een slimme en veilige browsertoepassing. 

 

mobility minimaal dataverkeer

Minimaal dataverkeer, alles-in-één oplossing

Mobiel connecteren via Nextel Smart Connection is niet alleen eenvoudig – het is ook slim. Alle documenten en applicaties draaien altijd op uw eigen servers. Niet op de toestellen van uw medewerkers. Zo garandeert u minimaal dataverkeer. Bovendien verzorgt Nextel ook de connectiviteit via haar operator diensten.  U krijgt dus één vaste contactpersoon en één overzichtelijke factuur.

mobility change management

Change management

Mobiel werken is vaak een ingrijpende verandering voor uw bedrijf en uw medewerkers. Daarom levert Nextel méér dan hardware en software. We geven advies van bij de start, de nodige opleiding en begeleiding bij de overstap van klassiek naar mobiel werken. 

 

Zoekt u een oplossing om mobieler te werken? 

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

Case studies

Ecover

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners