Cloud Security (antivirus/antispam)

Laat u niet verrassen!

Cloud security is ontworpen om surf- en mailverkeer veiliger te maken. Het is een aanvullende beveiliging op on premise bescherming van de client toestellen. Antispam, antivirus en web security in de cloud heeft enkele belangrijke voordelen:

  • Spam komt nooit tot op uw netwerk. Uw WAN verbinding wordt hierdoor ontlast van tot wel 90% van het e-mail verkeer omdat de spam berichten er reeds bij de cloud provider worden uitgefilterd.
  • Virussen worden ‘aan de poort’ van het netwerk tegengehouden en komen dus nooit op een toestel van uw organisatie terecht. Zo bent u pas absoluut zeker dat ze geen verscholen bestanden kunnen achterlaten.
  • De cloud provider volgt alle security threaths op de voet en neemt onmiddellijk actie. Hosted security systemen zijn dan ook veel sneller van cruciale updates voorzien voor nieuwe bedreigingen. Systemen bij de klant zelf voeren slechts sporadisch updates uit van de database met gekende bedreigingen waardoor u al snel een dag onbeschermd bent tegen de gevaarlijkste, nieuwe threaths die zich hypersnel in enkele minuten door het internet voortplanten.