Nextel viert ‘Dag van de Telecommunicatie’

Bij Nextel vieren we op 17 mei de ‘Dag van de Telecommunicatie’.

Telecomnetwerken zijn het hart van onze economie en onze maatschappij.

Een goed werkende telecommunicatie en een performant netwerk bieden verdere mogelijkheden naar digitale innovatie. En daar zijn we bij Nextel dag in dag uit mee bezig. Onze visie is dan ook niet voor niets “Leaders in Digital Transformation Always Lead the Market”.

Digitale innovatie en connectiviteit zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Volgens Agoria, de sectorfederatie voor de technologische industrie in België, vloeien virtueel en reëel zodanig in mekaar over dat vrijwel al onze activiteiten erdoor beïnvloed worden.

Die vaststelling is overal zichtbaar en vooral in de nieuwe ontwikkelingen waarbij uiteenlopende apparaten met elkaar verbonden worden via telecomnetwerken. Daardoor zijn toepassingen mogelijk zoals virtuele recepties, slimme wegenverlichting, nauwkeurig beheer van afvalinzamelingen, enz.

Om die innovatie mogelijk te maken, zijn er goed presterende netwerken nodig. Zij zijn immers van cruciaal belang in een wereld waar digitaal, connectiviteit en innovatie de nieuwe kernwoorden zijn.

Nextel maakt dat mogelijk en zorgt dat bedrijven de productie- en efficiëntiewinst door de digitale transformatie optimaal kunnen benutten en dus altijd “one step ahead” blijven.

Wil jij trouwens meeschrijven aan het verhaal van de digitale transformatie? Dan kan Nextel jou goed gebruiken. We zijn immers nog op zoek naar 15 gepassioneerde ICT-specialisten. Check de website van Nextel voor meer info.

De ‘Dag van de Telecom en ICT’ is dus een topdag voor Nextel! Dag in dag uit zorgen we ervoor dat onze klanten “one step ahead blijven”.

Nextel wenst je een fijne Dag van de Telecommunicatie en IT-Informatie!

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw ICT, telefonie- en beveiligingsoplossingen die échte meerwaarde opleveren.