Nextel SecuriQam

De slimme en verplaatsbare Nextel SecuriQam

 

Sluikstorten, diefstal, vandalisme, mobiliteitsproblemen, evenementen... het zijn uitdagingen waar elke organisatie, stad, gemeente en politiezone dagelijks mee te maken heeft. Om snel en efficiënt op deze situaties te kunnen inspelen, ontwikkelde Nextel drie nieuwe versies van de slimme en verplaatsbare SecuriQam met extra mogelijkheiden zoals videoanalyse, automatische nummerplaatherkenning en camerabediening vanop afstand. Zo kan u betaalbaar en effectief een bepaalde zone monitoren en de veiligheid van uw bezoekers of burgers verhogen.​ U hangt de camera's waar en wanneer u onregelmatigheden verwacht en verplaatst ze eenvoudig mee met de risico’s. 

 

De 4 belangrijkste voordelen

 

 

Snel en gemakkelijk inzetbaar

Onze verplaatsbare camera’s zijn eenvoudig inzetbaar. Opstellen of weghalen gaat razendsnel. Omdat de wifi- en 4G-antennes én de batterij ingebouwd zijn, moet u zelfs geen enkele kabel aansluiten. U zet ze dus in waar u wil. Zo investeert u veel minder in tijd en materiaal en benut u uw camera’s optimaal. 

 

 

 

Onmiddellijk het juiste beeld

Hebben uw camera’s een misdrijf geregistreerd. Dan wilt u meteen de juiste beelden kunnen gebruiken. Onze intelligente camera’s slaan de afwijkende bewegingen op en geven u de kans om meteen naar die momenten te springen. Zo hebt u onmiddellijk het juiste beeld vast. 

 

 

Automatische melding bij afwijkende beweging

Met de Nextel SecuriQam kan u ook op voorhand instellen voor welke afwijkende bewegingen u een melding wil ontvangen: auto’s die in de verkeerde richting rijden, personen die te lang blijven rondhangen, objecten die verdwijnen binnen een bepaalde zone, ... De SecuriQam verstuurt automatisch een e-mail als het zover is en u kan onmiddellijk ingrijpen.

 

 

 

Gratis beheersoftware

Scherpstellen, zoomen, beelden opvragen, automatische meldingen instellen, ... alles gebeurt vanaf onze eenvoudige en gebruiksvriendelijke software. Die bedient u vanop gelijk welke computer, gelijk waar. Die software kost helemaal niets.

 

 

 

 

Drie modellen van de SecuriQam

 

Of het nu gaat over het bestrijden van overlast, het monitoren van een menigte tijdens een evenement of het controleren van verkeer tijdens wegenwerken, dankzij de 3 verschillende modellen biedt de SecuriQam een oplossing voor elke situatie.

 

Gallery

Tevreden gemeentes!

 

Onder andere de gemeentes Diepenbeek, Leopoldsburg, Halle en tal van andere politiezones zetten de Nextel SecuriQam nu reeds met succes in.

 

"Het voordeel van verplaatsbare camera's is dat ze kunnen worden ingezet waar het op dat moment nodig is. Op plaatsen waar er bijvoorbeeld vaak gesluikstort wordt of vernielingen worden aangebracht, kunnen de camera's de overtreders in beeld brengen en kunnen we het probleem een halt toeroepen.

We hebben vastgesteld dat de camera's al bij de eerste ingebruikname hun nut bewezen hebben."

Burgemeester Patrick Hermans, Gemeente Diepenbeek

 

 

 

 

WENST U MEER INFORMATIE OVER SLIMME EN VERPLAATSBARE SECURIQAMS?