Nextel wordt Elite Partner van Interactive Intelligence


Nextel is Elite Partner geworden van Interactive Intelligence, internationale leverancier van software voor klantcontact en contact centers. De status van Elite Partner wordt toegewezen aan resellers die voldoen aan de hoge eisen voor certificering van sales, technologie en support.

Als Elite Partner is Nextel gekwalificeerd voor het verkopen, implementeren en ondersteunen van de oplossingen van Interactive Intelligence, gericht op contact centers en ondernemingen.

Ons Elite Partnerprogramma maakt dat integrators door middel van een uitstekende productkennis in staat zijn om significante toegevoegde waarde te kunnen realiseren voor hun klanten. Zo kunnen zij zich met name via hun Customer Service beter differentiëren op de markt. De toetreding van Nextel als Elite Partner is een goede illustratie van hun strategie en focus om met behulp van de Interactive Intelligence oplossingen deze unieke meerwaarde volledig te benutten ten gunste van hun klanten.

Jeff De Graef, Territory Manager België en Luxemburg bij Interactive Intelligence

Als Nextel bieden we onze klanten met toekomstgerichte ICT-oplossingen, zoals deze van Interactive Intelligence, een voorsprong door hen professioneler, sneller en efficiënter te laten werken.

Joris Van Rymenant, COO bij Nextel

Met de overname van Newtel Essence eerder dit jaar is ook veel kennis en expertise van Interactive Intelligence overgekomen. De benoeming van Nextel als Elite Partner garandeert de bestaande klanten zoals Brussels Airlines, Europe Assistance, en De Stroomlijn van de service en expertise die ze gewend zijn.


Meer weten?