Overal werken? Dat kan, als u dat wil!

Vakantie zit tussen onze oren. Want hoe ver u ook vliegt, als u zich de hele tijd afvraagt of het op kantoor wel op rolletjes loopt, geniet u helemaal niet van die mooie tempels of natuurparken.

Dan hebt u beter uw laptop of smartphone bij, en checkt u ’s ochtends en ’s avonds even hoe het loopt. Dat maakt het ritje op de rug van die olifant véél leuker.

 

 • Bereid uw reis goed voor

  Het laatste wat u wil is op vakantie bezig zijn met instellingen en connectievragen. Zorg er daarom voor dat u voor u afreist even checkt bij ICT wat u precies nodig hebt en hoe u alles moet instellen (kijk ook even na of u niet best een dataroaming-abonnement neemt).

  Onze belangrijkste tips:

  • Zet sowieso een out-of-office in uw mailbox. Zelfs als u toch geregeld uw mail checkt.
  • Verzamel alle belangrijke documenten in een centraal toegankelijke map in de Cloud.
  • Download en configureer uw connectivity-apps al op voorhand: Skype, Nextel Smart Connection, Dropbox, ...
  • Laat uw telefoon slim doorschakelen. Met Unified Communications kunt u instellen dat alleen specifieke nummers u kunnen bereiken. Zoals die ene belangrijke klant. Die hoeft zelfs niet te weten dat u weg bent: als u hem bereikt, ziet hij alleen het nummer van kantoor.
  • Zet uw status op ‘met vakantie’. Zo weten collega’s dat u niet te bereiken bent, en zullen ze gemakkelijker proberen om probleempjes op te lossen zonder u lastig te vallen.
 • De ultieme tip: bescherm uw gsm-nummer

  Collega’s weten vermoedelijk dat u met vakantie bent en liever niet gestoord wordt terwijl u de Kilimanjaro beklimt. Maar klanten niet. En geef toe: niets is lastiger dan op vijf kilometer van de top even halt te moeten houden om een klant uit te leggen dat u deze week écht niets voor hem kan betekenen.

  Unified Communications met gsm-integratie laat u toe om uw gsm-nummer voorgoed geheim te houden. Als u belt, zien correspondenten uw vaste nummer van kantoor op hun scherm. En omgekeerd krijgen zij een collega aan de lijn tijdens uw vakantie. Zo hebt u uw gsm gewoon bij voor privédoeleinden, maar wordt u niet gestoord door het werk. Perfect!

Hebt u al UC maar wil u graag gebruik maken van One Number?  Neem contact met ons op
Maakt u nog geen gebruik van UC? Contacteer ons dan meteen.