Headsets om slimmer te werken

Blogpost Nextel Netwerkdekking BIPT

 

Komt deze situatie u ook herkenbaar voor? U bent druk aan het werken, met van alles bezig en krijgt telefoon. U klemt de telefoonhoorn of smartphone vast tussen oor en schouder en na een paar uur werken voelt uw nek stijf en pijnlijk aan. 

Gelukkig is deze situatie zeer gemakkelijk op te lossen.

Werk met een headset!

 


Het gebruik biedt u maar liefst twee grote voordelen:

  • Bewegingsruimte en mobiliteit

    Dankzij de headset hoeft u niet langer uw telefoonhoorn vast te houden. U heeft steeds uw handen vrij voor andere taken en bent niet meer gebonden aan uw bureau. U hoeft geen telefoontje te missen en kunt tegelijkertijd een e-mail versturen, een notitie opzoeken, een webpagina raadplegen, … Tussendoor een tasje koffie halen, een fax ophalen of naar een collega wandelen om te overleggen zonder het telefoongesprek te moeten verbreken. Ook dat kan perfect!

  • Ergonomisch en comfort

    Naast de praktische kant, biedt een headset ook een zeer groot voordeel voor uw gezondheid. Door gebruik te maken van een headset verbetert u uw werkhouding en krijgt u geen last meer van rug-, nek- en spierkrampen. Zo biedt een headset u, dankzij het lichte, ergonomische ontwerp en dankzij de verschillende mogelijke draagstijlen die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur, een optimaal comfort.

Door te werken met een headset kan u dus niet alleen uw klant steeds te woord staan. Uw bewegingsruimte- en vrijheid wordt groter, wat werken een stuk efficiënter maakt. 

Benieuwd naar wat een headset voor u kan betekenen? Neem contact op

Klem uw hoorn niet langer tussen oor en schouder!

Meer weten over headsets?