Data security: beveilig uw datanetwerk

De waarde van uw data wordt steeds groter. Logisch dus dat u zich maximaal wil beschermen tegen indringers. Maar ook uw eigen werknemers kunnen met gevoelige informatie aan de haal. En hén houdt u niet tegen met een firewall natuurlijk. Nextel beveiligt uw netwerk daarom tegen interne en externe bedreigingen.
 

Uw voordelen

  • Geavanceerde authenticatie
  • Ruim aanbod firewalls, antivirus, anti-spam, SSL-verbindingen, enz.
  • Configuratie op maat van uw oplossing
  • Beheer op afstand
  • Schaalbare oplossingen
cybercrime security

Cybercriminaliteit is een écht risico

Uiteraard beschikt u over geheime gegevens in uw bedrijf zoals bijvoorbeeld bouwplannen, procedures, methodologieën, klantenafspraken, persoonsgegevens en loonfiches. Al die informatie circuleert ergens op uw servers of in uw cloud. U wil natuurlijk vermijden dat concurrenten of medewerkers de verkeerde documenten in handen krijgen.

drawing a security plan for a firewall system

Externe én interne aanvallen

Externe aanvallen weren is één zaak. Met moderne en krachtige firewalls houden we zelfs de meest getrainde indringers uit uw bedrijf. Maar medewerkers afschermen van gevoelige informatie is lastiger. Daarvoor hebt u een zorgvuldig geconfigureerd systeem van digitale toegangscontrole nodig. Dat tekenen we graag met u uit.

centraal beheer

Centraal beheer (ook op afstand)

Uw eigen specialist (of de onze, als u die taak liever uitbesteedt) houdt altijd de touwtjes in handen. Via handige dashboards worden incidenten gemeld en kan snel actie ondernomen worden. En duidelijke procedures en handleidingen schrijven voor hoe toegang verleend kan worden tot strikt beveiligde zones op uw netwerk.

wifi as a service virtual cloud network

Security as a service

Natuurlijk kunt u de beveiliging van uw netwerk ook in de cloud onderbrengen. Dan injecteren wij al onze kennis van netwerkbeveiliging in uw bedrijf en zorgen we voor de opvolging van incidenten. Dat kunnen we ook vanop afstand.

Benieuwd naar databeveiliging in de praktijk?

Wenst u meer info ? Heeft u een vraag of opmerking? Laat ons aub weten via dit antwoordformulier.

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom.

KLAAR VOOR EEN STERKE PARTNER DIE SAMEN MET U DENKT?

We denken graag met u mee over uw telefonie, ICT- en beveiligingsoplossingen
die échte meerwaarde opleveren.

Sterke oplossingen dankzij onze partners